Почти направих пюре, но беше | това много | Твърде студено навън.

Share

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Почти направих пюре, но беше | това много | Твърде студено навън.

Компонентите:

Салата, със сурова зеленчукова основа плюс около 1/4 чаша нарязана сьомга (за здраве!) И около 2 с. Л. Пинто боб (за здраве!) И 3 тортилови чипа.

плюс някакво сусамово зеле, което купих от деликатеса, защото беше по -евтино за унция от версията на салатата (повече суперхрана!)

плюс кисело мляко (те бяха извън Fage ) (Трябваше да оставя това – вече бях пълен и беше скъпо за устройството)

плюс 3 сливи с сини сливи, които не ядех, защото бях пълна и те бяха немити, но аз Получих безплатно, защото кодът им не беше в компютъра!

плюс 3 проби от магазина, които сложих на салфетка, която да имам за десерт. Торта с боровинка, бананов орех хляб и клъстер за боклучна храна на Лора.

и вода от вкъщи! (Скучно, но зелено и безплатно)

Това вероятно беше малко повече, отколкото ми трябваше, но общата сума все още беше само 7,82 долара. Не е лошо за обяд в движение в натоварен ден, ако се замислите колко ресторанти таксуват (а трапезарията е 6,50 долара на посещение). Ако бях оставил киселото мляко, щеше да е перфектно. Но аз съм напълно доволен и пълен!

Седях навън и съм някак горещо и имам приятна 15 минути пеша обратно в класната си стая. Виж по -късно Gators.

Още публикации от Kath:

Много исках да отида на разходка тази сутрин, но това е просто толкова влажно в комбинация с горещите темпове и въпреки слънцезащитния крем, раменете ми се обръщат Браун! Затова вместо това запазих тренировката си вътре и направих очаквах повече DVD. Всъщност беше много забавно – направих спортната сесия – общо около 45 минути забавление. Карън гледаше, докато аз натиснах бумът си по този начин и че докато се обличаше в стаята за гости!

Операция, желязото върви наистина добре, но операцията Omega-3 винаги се отпуска. Предполагам, че не е изцяло така, защото ям много морски дарове и риба много, когато излизам да ям, но що се отнася до обеди, трябва да съм в перфектното настроение, за да отворя тенекия с риба. За щастие днес бях – примамван от мисълта за чипс!

Направих салата със следното: 1 може да пуши пъстърва на търговеца Джо (по -добре от риба тон, по -малко рибена от сардини и сьомга!), 1/4 Нарязан черен пипер, 1 нарязан домат, 2 с. Л. Нарязани кисели краставички, 1/4 чаша царевица от кочана, 1/2 с. Л. Лек майо, 1/2 с. Л. Горчица дижон, сол и черен пипер.

потопен в Red Hot N Blues!

някои ‘loupe от страната

Мат и двамата трябва да изпълняваме поръчки в един и същи район на града, така че Той ме вдига в Синята Бети и ние отиваме заедно! Прави го още по -забавно 🙂 Той също ми носи триъгълник от бисквитка S’more – новият ми GH FAV!

Още публикации от Kath:

Причината за днешното закъснение не беше прекрасното есенно сутрешно бягане или допълнителна специална закуска за палачинки.

Това беше игли и кръв. Eww. Мат и аз получаваме животозастраховане и трябваше да споделя тялото си с лаборатория за одобрение. Мразя игли! Не беше твърде лошо – освен в края, когато тя „сложи гъбата на края“, имаше чувството, че вътрешността на ръката ми се изтегля назад.

Аз съм такава уиска.

награда за гладуване до 9 часа сутринта:

супер бърза закуска

кисело мляко с банан, кифла за моркови на стафиди от пекарната и слънчогледовото масло

ванилов чай

Кръвта ми се чувства много по -добре сега.

Честит петък!

Още публикации от Kath:

Познайте колко време е отново?

Време за пътуване. Изглежда, че просто изскача всеки толкова често.

Не съм развълнуван да напусна [защото имам толкова много да правя у дома за пекарната], но по някакъв начин ще бъде хубаво да се измъкна. И имам собствена хотелска стая. И се запознайте с някои нови приятели в блога! [И някои стари :)]

заминавам по обяд за Fairfax, VA за годишната среща на Асоциацията за диетика на Вирджиния. Трябва да бъда в течение на изследванията и моето продължаващо образование! [Въпреки че, знаете ли как съм такъв анти-прокрастинатор? След този уикенд ще бъда на половината път през продължаващия Ед, който имам 5 години да завърша за 9 месеца!]

Тази сутрин отново направих шотландски овес. Почти направих пюре, но беше | това много | Твърде студено навън.

правила за хляб на мана !!

марома от бадемо от мараната не е моят много любим на аромат, но човек се стопява !! Погледнете тази локва от Goo!

Миксът

1/4 чаша шотландски овес [обичам шотландския овес, но също така ми липсва да се търкаля. Любимото ми комбо е да ги смесвам, но всички сме изтръгнати!] 1/2 чаша вода1/2 чаша мляко1/2 banana1/2 с. Л. Чиа семена2 с.л. Индиректна светлина! Днес също беше ден за моя фотоапарат. Просто не усещам жлеба!

Малка чаша, наполовина пълна

Мат и аз отивам на неделя сутрин разходка и тогава ще се видим от Нова!

< H3> Още публикации от Kath:

завръщането на величието: Шотландски тиквен кокосов хрупкав

Откакто открих шотландския овес на Red Mill на Боб, миналата година мисля за тях. Те лепкави, сладко смесено тесто текстура. Но всеки път, когато посегна към пакет, се чудя дали те струват по -високата цена на унция. ;

Доста сигурен, че съм го получил !! По принцип е малко по -фин от бързия овес. Но бързият овес са били приети през повечето време и затова те имат по-добър вкус от щракнете, за да проучите тях.

Използвах същите си пропорции (но днес оставих чиа за текстурни цели) и отбележа колко кремообразни бяха!

Още едно величие: кокос масло. Една от най -добрите хранителни находки на века!

Текстурата на кокосовото масло е силно зависима от температурата на стаята. През лятото е като купа за топене на сладолед; През зимата е трудно като восък. За да го направим полезен, просто го загрейте малко. Преди го микровълнова, но тъй като нямаме такъв, просто сложих целия буркан в къпаща вода за малко (това вероятно е много по -добър метод ..)

тъй като се загрява, Разбъркайте го и се опитайте да включите маслата обратно в месото (подобно на естественото фъстъчено масло)

работи чудесно – имах капеща течност след около 5 минути. Това е приказно на пюре в купа като вълшебна черупка, защото студеният пюре го прави отново втвърдяване и се спъва заедно.

За да направя тази купа най -добрата досега, ми липсваше извара, но беше доста проклето!

Миксът

1/3 чаша шотландски оад > Maaaaaaarvelous!

Имам сделка за вас на обяд !!

Още публикации от Kath:

Дълъг, забавен ден !!!

Опаковахме обяд и го взехме в стил пикник до зеления път, за да ядем, защото бяхме изгонени от къщата ни! (Също така защо не бях блог обяд 🙂) Дори не сме сигурни дали някой е дошъл да види къщата. Завесата за душ в банята за гости беше изтеглена назад, така че ние смятаме така. Не видях много отпечатъци, въпреки че 🙁

но имахме толкова хубав ден за пикник!

Мат ръководеше опаковането, докато се обличах. Създаването му беше перфектно !! Той също ръководеше, че е моделът на ръката в моята фотосесия

това!

Ние всеки имаше сгънато храна за живот тортила, пълнена с половин домашен бургер от леща (от петък вечер), смеещо се сирене краве и някои джалапеноси !!

пикантно yum! < /P>

Имахме и цял контейнер с ябълки и целина, за да се потопим в….

Последният от буркан с кленово бадемово масло на Джъстин! Вероятно са останали 4-5 супени лъжици и ние го полирахме 😳

tazo Zen да пием! Обичах и трите от тези нови, подсладени на Стевия ICED чайове !! Мисля, че това ми беше любимо – беше мента!

опит за по -добро осветление!

десерт:

След обяд планирахме дълга разходка на Greenway, за да убием някои време. Ето ме започвам! Толкова естествено, нали!?

Вървяхме повече от час! Беше толкова хубав ден и просто продължихме. Плюс това, Емили + Кейси бягаше (лудории, работещи в деня след нашата половина, но те трябва да бягат скоро!) И ние се срещнахме с тях през последните 25 минути или така.

След нашата разходка Ударихме търговеца Джо. Не съм бил във векове! Страхотната реколта е точно в съседство, така че Мат обикновено взима предмети, когато имаме нужда от тях. Но днес трябваше да разгледам. Исках да си купя тонове неща, но се опитвам да изям малко запасите си от храна и се съпротивлявах.

След като се върна вкъщи, закусих две клементини (които бяха толкова евтини в TJ’s!) И банан от кокосови банани от тийнейджъри ядат! Изпратиха ми няколко от тях с този тиквен хляб. Все още много впечатлен от кулинарните творения на тези дами! Мисля, че те ще споделят рецептата в своя блог 🙂 Мат обяви: Трябва да ги продадем в нашата пекарна!

За вечеря тази вечер имахме среща с Карън !! [Майката на Мат]

се отправихме към нов еклектичен екзотичен ресторант за кухня, който искахме да опитаме, наречен Blue Taj. Отидете да разгледате менюто им!

вечеряхме на вътрешния двор – много готина атмосфера !!

Карън и аз разделихме искряща вода. Тя се отказа от вино в Christmastime, но двамата обичаме усещането да пием нещо специално от чаша за вино. Искрящата вода с вар е толкова голям компромис.

Мат пиеше варя, обикновено

ослепително [това е за вас cara!] Amuse-Bouche беше донесена на нашата маса при изпукване на менютата. Това беше круша, червена боровинка и някакъв вид дресинг.

В крайна сметка получихме шепа ястия, които да споделят около масата. Няколко мезета, хляб и 2 предястия да разделят 3 начина. Всичко беше толкова добро! Тонове и тонове вкус. Всички бяхме много впечатлени.

Поисках карфиола на Peri Peri с медена пишка riata 🙂

пикантно !!

плюс кайсиевия манипул тандури-като пица с кайсия !! ; Беше идеалната порция за споделяне –

Норвежка сьомга с сос Allepy Ishtew и спанак

и ново пиле в стил Dehli. Колко великолепен е този цвят!?

Райс Басмати отстрани. Бях забравил колко вкусен е обикновен бял ориз !! (Въпреки че мисля, че имаше малко масло 😉)

чинията ми! Всичко беше толкова ароматно. Бих могъл да кажа, че в портокаловия сос има богата сметана, защото трябваше да се върна за още. Беше наистина, наистина добре!

Отхвърлихме десерт в ресторанта, защото Карън беше донесъл някакъв орехов чийзкейк, който направи този уикенд!

Удоволствието беше задължително. Кората на това лошо момче беше извън този свят. Почти като тофи!? Обичах и парчетата шам -фъстък! За съжаление Карън не харесваше самата рецепта и я изхвърли! (Въпреки това, нямаше нищо здравословно в това. Просто добър стар чийзкейк.)

‘Bout да започнете 6-дневна работна седмица! Тази събота отново трябва да стана при пукнатината на зората. Но не за вълнуващо състезание – да шофирам час и половина до Колумбия и да присъствам на срещата на асоциацията на диетиката в Южна Каролина като част от моя стаж. Това ще бъде Loooooong седмица само с един ден почивка и голямо пътуване през уикенда. И в неделя вече имаме планове и за двете ястия! Yikes. По-добре изпълнение на операцията без стрес живот.

Започвайки сега!

nite!

Още публикации от Kath:

Здравейте уикенд!

и здравей лесна вечеря за остатъци!

Класът се проведе тази вечер в индийската резервация на Катауба, където работи моят професор. Това беше приятна смяна на пейзажа, но мисля, че всички бяхме малко разсеяни и неспокойни тази вечер.

Удивително, не бях гладен в продължение на 6 часа след моето приключение за сурова храна. Здравей пълнота! Това беше същият ефект, който имах, когато ядох в другата страна на кафене в Бостън и бях пълен All.day.long. Правя не мисля, че има нещо невероятно в суровите храни. Мисля, че и в двата случая просто изядох много калории + мазнини + фибри във вълнението от опитите на нови неща, а и трите са много пълни!

Затова се прибрах в 20:00 все още не са супер гладни. Реших да направя хубава салата от остатъците си. Мат бе изпечен тофу и приготви малко зелен фасул и снощи бях взел тази глава от маруля в Earthfare, защото през цялата седмица нямахме съставки Маруля с червена листа, хвърлена в балсамова

Това малко лакомство, което виждате, е малко парче боровинка царевичен хляб лаури, донесено за мен! Здравей сладък хляб!

Виното беше в чест на 3 теста за 3 седмици и предстоящия 3 -дневен уикенд 🙂

Радвам се да закуся за лекота утре, вземете малко работа Готово и прекарайте известно време със съпруга ми.

Още публикации от Kath:

аз психически и физически подготвени за моите двойни тестове с някои упражнения и ядене на пълнене.

Беше още един лесен ден да станете от леглото. Вероятно защото снощи се качих в леглото! Бях развълнуван да отида на фитнес, като вчера пропуснах потни упражнения. Докато там направих 40 минути на ЕТ, последвано от охлаждане на Squirrelliptical и 7 бързи, но ефективни минути на повдигане на горната телесна тежест.

Знаех, че овесената каша ще бъде в менюто тази сутрин – с новия ми сушен плод!

Взех няколко различни парчета от всяка и няколко ядки. Разбърках се в плодовете и спасих ядките:

Всъщност не ми хареса толкова изсушените плодове. Въпреки цялото захарно покритие, беше доста кисело. Не мисля, че нещата в овесената каша трябва да са кисели!

Сместа:

1/3 чаша овес/9 зърно, 1/2 чаша вода, 1/3 чаша соево мляко, половин банан, щипка солта няколко с.л. 4 чаша вила сирене, разбъркано в endcoconut sprinklespoonful maranatha ab

плюс някаква щастлива пролетна смес

честит рожден ден на гладните йогини !!

и тя е изключена…

Още публикации от Kath:

Момче днес беше зает !!

Бих искал да извикам на Университета Уинтроп за раздаване на безплатни преписи на студенти !! Дейвидсън и Куинс ме накараха да плащам, като взех 10,25 долара от моя личен бюджет за пари този месец 🙁 (вижте как системата вече ми помага да осъзная къде отиват парите!)

Бих искал също да извикам на iPhone Разходи за приложение, които изтеглих за $ .99. Създадох бюджети за нашите ваканции, домашни и лични разпределения този месец и наистина харесвам как работи приложението! Обичам да имам приложението на Mint, за да проверя всички наши категории разходи за нашите действителни покупки, но разходите са чудесни за проследяване на непланираните неща, както се случва. Трябва ръчно да добавите транзакция, но тъй като в нея проследявам само ненужни разходи, не трябва да има толкова много (друг мотиватор, който да харчите по -малко – повече транзакции за влизане!)

И накрая, бих искал с последно място да искам да изразя недоволството си от невидимия щит за iPhone. Похарчих двадесет долара на този екран, когато си купих телефона, защото той беше неразбираем и силно препоръчан. Е, миналата седмица демонстрирах разколността и миниатюрата ми (която е напълно не остра) остави огромни драскотини по щита !! Той има доживотна гаранция, затова реших да се опитам да го направя. Те ви карат първо да прескачате всички видове обръчи, за да регистрирате продукта и той все още е 3,95 долара и трябва да изпратите обратно оригинала. Когато свалих щита от телефона си за първи път, откакто го купих, обичах естествения екран !! Така че мисля, че просто ще го поддържам естествено и се надявам да не го надраскам. (Имам план за защита с най-добрата покупка, ако срещам някакви щети, за щастие.) Невидимият щит не получава моя печат на Kerf!

Някои нехранителни продукти, които правят: Swiffer Sweeper Vac (това е всичко Исках !!!) и Duster, г -жа

Contents

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Share on pinterest